Karhia Pro Trimmeri

Karhia Pro Trimmeri

Karhia Pro Trimmeri

Karhia Pro -trimmeri toimii kuten trimmaajan sormet, mutta huomattavasti nopeammin ja väsymättä. Laite matkii käsin nypittäessä tapahtuvaa sormien liikettä poistaen vanhan karvan uuden karvan seasta. Jos karva ei ole valmis irtoamaan, se luistaa katkeamatta irti kahden pehmeän pinnan – kumisen nypintätassun ja pyörivän maton – välistä.

Karkeakarvaisen koiran trimmaus vaatii paljon aikaa ja on fyysisesti raskasta erityisesti sormille. Trimmauksen haastavuudesta johtuen karkeakarvaisia koiria trimmataankin yleensä liian harvoin.

Karhia Pro on ammattitason tarpeisiin suunniteltu maailman ensimmäinen ja ainoa nyppivä trimmeri karkeakarvaisten koirien trimmaukseen. Karhia Pro on suunniteltu Suomessa yhdessä ammattitrimmaajien kanssa – ammattilaisille, kasvattajille ja kuluttajille, jotka haluavat pitää säännöllisesti koiran turkin terveenä ja siistinä.

Hallinnoija

1 kommentti

WordPress-kommentoija Kirjoitettu1:26 pm - elo 30, 2018

Hei, tämä on kommentti.
Poistaaksesi kommentin, kirjaudu sisään ja lue artikkelin kommentit. Jokaisen kommentin kohdalla on linkki, josta voit halutessasi muokata tai poistaa kommentin.
Kommentoijien avatarit tulevat Gravatarista.

Kommentointi on suljettu.

Kommentointi on suljettu.