Kokoonpanopalvelu

Kokoonpanopalvelu on kannattava valinta, kun haluat viedä tuotteesi sarjatuotantoon. Bestdan Oy tarjoaa luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun. Kun saman katon alta löytyy mekaniikkasuunnittelu, protovalmistus, koneistus ja kokoonpanopalvelu, on paketti hyvin kasassa ja ammattimaisissa käsissä. Palvelemme kaikkia yrityksiä startupeista isoihin yrityksiin sekä yksityisiin toimijoihin koko Suomen alueella, joustavasti aina asiakkaan tarpeita kuunnellen.

Ammattimainen kokoonpanopalvelu. Bestdan tarjoaa kokoonpanopalvelun, joka toimii asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Miksi kokoonpanopalvelu kannattaa tilata meiltä?

  1. Resurssit: Meiltä löytyvät tarvittavat kokoonpanopalvelun resurssit, kokemus sekä ammattitaito toteuttaa koko tuotantoprosessi ideasta aina myytäväksi tuotteeksi asti. Meiltä saat siis kaiken tarvitsemasi saman katon alta tehokkaasti, ilman turhaa säätämistä.
  2. Skaalautuvuus: Pyrimme olemaan vapaita valmistettavien tuotantosarjojen suhteen. Oli kyseessä 10 kappaletta tai miten iso sarja tahansa, niin voimme muokata tilaa kulloisenkin tuotannon tarpeita vastaavaksi, ja toteuttaa sen asiakkaallemme.
  3. Verkostot: Pitkän kokemuksemme ansiosta meillä on myös hyvät verkostot sarjavalmistuksen saralla, ja pystymme tarvittaessa löytämään tarpeisiisi sopivat alihankkijat nopeasti.
  4. Hyvät tuotantotilat: tilat muokataan aina tulevan työn vaatimusten mukaiseksi.
  5. Monipuolisuus: Palvelemme kaikkia aloja, mutta olemme tehneet mm. kokoonpanotöitä elektroniikka- ja lukitusaloille, sekä laaja-alaisesti erilaisia kotelointitöitä.

Kokoonpanopalvelu kaikille aloille. Bestdan tarjoaa parhaan kokoonpanopalvelun, oli ala mikä tahansa.

Miten tilaat ja kuinka projekti etenee?

  • Ota yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla.
  • Yhteydenoton jälkeen järjestetään tapaaminen jossa käydään läpi tuote, jota lähdetään kokoonpanemaan. Tapaamisessa sovitaan hinta, kappalemäärät sekä aikataulu. Lisäksi sovitaan tulevat osat ja kuka ne hankkii sekä päätetään alihankinnasta.
  • Mikäli sopimus syntyy, teemme tuotantotilojen muokkauksen kokoonpanopalvelua varten. Lisäksi valmistamme mahdollisesti tarvittavat jigit ja muut apuvälineet kokoonpanotyön tekemiseen.
  • Tämän jälkeen on tuotteen valmistus.

Valmiita piirustuksia ei tarvitse olla. Meiltä voi tilata suunnittelun halutulle tuotteelle tai 3d-mallinnuksen. Tuote voi lähteä toteutukseen ideatasolta. Oman koneistamon ansiosta voimme helposti räätälöidä esimerkiksi erilaisia jigejä kokoonpanon avuksi. Apuvälineet valmistetaan samassa tilassa jossa kokoonpanopalvelu tapahtuu.

Miksi suunnittelutoimisto Bestdan?

Lähtökohtamme on aina asiakkaan tarve, oli se pieni tai suurempi. Räätälöimme kokoonpanopalvelun tilat asiakkaan mukaan. Tilat ovat avoimia ja hyvin muokattavissa. Toimimme aina asiakkaidemme kanssa hyvässä hengessä ja mahdollisimman joustavasti ja helposti, ilman ylimääräistä byrokratiaa ja jäykistelyä.

Koska olemme toimineet jo yli 25 vuotta, meillä on erinomaiset kontaktit alihankkijoihin, elektroniikka- ja sähkösuunnittelijoihin. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme auttamaan myös erilaisten osien hankinnassa. Kokoonpanotyön tekevät meillä aina alan ammattilaiset.

Kokoonpanopalvelu on hintalaatusuhteeltaan erinomainen. Pystymme tekemään työt asiakkaan aikataulujen mukaan, eikä meidän kanssa tarvitse välttämättä sopia kiinteitä nopeita aikatauluja.

Kokoonpanopalvelu nopeasti koko Suomen alueelle

Asiakkaiden on helppoa toimia kanssamme, koska olemme hyvin joustavia ja erittäin ammattitaitoisia. Meiltä löytyy valmistus samasta paikasta mikä sujuvoittaa kokoonpanotyötä. Lisäksi teemme mekaanista suunnittelua vuosien kokemuksella, joten ymmärrämme mekaniikkaa syvästi.

Kun tarvitset ammattitaitoista ja hintalaatusuhteeltaan hyvää kokoonpanopalvelua, missä päin Suomea tahansa, ota meihin yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Pyydä tarjous kokoonpanopalvelusta nyt!

Tuotannollistaminen, tuotannon siirto esim. kotimaiselle sopimusvalmistajalle

Laaja-alaisen suunnittelu- ja tuotantokokemuksen avulla voimme auttaa myös tuotannollistamisessa, tuotannon käynnistämisessä ja tuotannon siirrossa. Jos esimerkiksi tavoitteena on siirtää tuotanto takaisin Suomeen, voidaan tarvita siirron mahdollistavia tuotemuutoksia, uusia kokoonpanotyökaluja, layout-suunnittelua yms. Usein myös komponettien vastaanottotarkistuksia täytyy arvioida uudelleen jotta löydetään tarkoituksenmukaisimmat mittaus- ja tarkistustavat. Toimitusketjujen ja tuotannollistamisen osalta yhteistyökumppanimme on Yoka Consulting.