Mekaniikkasuunnittelu ja prototyyppien valmistus kaikentyyppisille asiakkaille, yksityisistä henkilöistä isoihin yrityksiin ja pienistä parin tunnin töistä aina isoihin vuosia kestäviin projekteihin.  Kotimainen suunnittelutoimisto Bestdan Oy suunnittelee ja toteuttaa laadukkaita mekaniikkaratkaisuita asiakkaidensa tarpeisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meille tärkeintä ovat laadukas ja joustava suunnittelu, hyvä palvelu ja tyytyväiset asiakkaat. Lupaamme asiakkaillemme vaivatonta ja rentoa yhteistyötä, ja vaalimme pitkiä asiakassuhteita. Toimimme joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaisesti ja vältämme turhaa byrokratiaa. Pyrimme myös aina siihen, että sama suunnittelija vastaa projektista koko asiakassuhteen ajan.

Mekaniikkasuunnittelu palveluna

Ydintoimintaamme on mekaniikkasuunnittelu kokonaisvaltaisena palveluna eli ideasta toteutukseen. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaat ja kustannustehokkaat ratkaisut oli kyseessä sitten piensarjatuotanto, tuotekehitysprojekti tai prototyyppien valmistus. Teemme alusta alkaen tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, jotta pystymme paremmin mukautumaan asiakkaamme tarpeisiin, työ sujuu mahdollisimman jouhevasti ja projektin mahdolliset haasteet ratkeavat jo ennen työn aloittamista. Käytämme vain nykyaikaisimpia ja parhaaksi toteamiamme työkaluja.

Bestdanilla työskentelee 12 mekaniikkasuunnittelijaa, jotka taitavat kaikki yleisimmät valmistustekniikat sekä osaavat tarvittaessa myös itse valmistaa suunnitelmistaan prototyypit. Laaja valmistustekniikoiden tuntemus sekä koneistustaidot takaavat kustannustehokkaan ja toimivan lopputuloksen.

Tässä muutama esimerkki suunnittelemistamme tuotteista:

Mekaniikkasuunnittelu ja tuotekehitys ovat Bestdanin alaa. Mekaniikkasuunnittelu ja prototyyppien valmistus.

Kysy lisää asiantuntijoiltamme

Käyttämämme valmistustekniikat

Meille Bestdanissa laadukas mekaniikkasuunnittelu merkitsee sitä, että meillä on käytössämme parhaat ammattilaiset, nykyaikaiset valmistustekniikat ja työmme jälki on laadukasta. On tärkeää, että tuotekehityksessä ja suunnittelussa huomioidaan laajasti eri osa-alueet, jotta kokonaisuus toimii.

Valmistustekniikat:

  • Koneistus
  • Ohutlevy
  • Ruiskuvalu
  • Painevalu
  • Rotaatiovalu
  • Puhallusmuovaus
  • Tyhjiömuovaus
  • Profiilisuunnittelu
  • 3D-tulostus

Meille on vuosien varrella syntynyt laaja yhteistyöverkosto, jonka ansiosta pystymme tarjoamaan projekteihin myös elektroniikkasuunnittelun, muotoilun sekä osien massavalmistuksen ja tuotannon. Meillä on myös kokemusta ja osaamista viedä tuote ideasta aina markkinoille asti. Olemme esimerkiksi itse luoneet kotieläinmarkkinoille sähkötyökalun, jota on myyty yli 26 maahan.

Bestdan yrityksenä

Bestdan on ketterä suomalainen suunnittelutoimisto, joka toteuttaa toimivia mekaniikkaratkaisuja vuosikymmenten kokemuksella. Erikoisalaamme ovat mekaniikkasuunnittelu, tuotekehitys ja prototyyppien valmistus. Meillä on loistava protopaja, joka varmistaa työmme jouhevuuden.

Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, mutta asiakkaita meillä on ympäri Suomea. Jos kiinnostuit palveluistamme, jätä meille yhteydenottopyyntö, soita tai lähetä sähköpostia. Asiantuntijamme auttavat mielellään kaikissa suunnitteluun, tuotekehitykseen tai prototyyppeihin liittyvissä asioissa.

Ota yhteyttä >>