Virtuaalinen showroom

Tarjoamme asiakkaillemme tuotannon osana sekä myös vuokrattavana palveluna virtuaalista showroomia. Kyseessä on virtuaalinen katselmuskokemus, jossa asiakkaan oman tuotteen katselmus suoritetaan virtuaalimaailmassa. Tällä palvelulla pystytään todentamaan edullisesti tärkeät asiat ja tuotteen toimivuus jo ennen prototyypin valmistusta.

Edullinen ja erinomainen katselmus omalle tuotteelle

Virtuaalinen showroom tai virtuaalinen katselmuskokemus, mikä se on? Lyhyesti sanottuna se on oman tuotteen katselmus virtuaalimaailmassa.

Usein ongelmana on se, että mallinettavan tuotteen yksityiskohdat sekä käytettävyyden testaaminen on hankalaa tietokoneruudulta tai -näytöltä, koska mallikuva on noin kämmenen kokoinen. VR-laseilla ja -järjestelmällä (virtual reality) pystymme luomaan virtuaalisen huoneen tai maailman, johon voidaan tiputtaa joko meidän suunnittelemamme malli tai asiakkaan oma malli.

Kuinka se siis toimii?

Asiakas asettaa virtuaalilasit päähänsä, jonka jälkeen hän pystyy siirtymään todellisessa koossa olevaan virtuaalimaailmaan. Näin asiakas näkee oman mallinsa todellisen oloisena ja kokoisena, sekä pystyy tutkimaan ja vaikka kiertämään tuotteen ympärillä.

Virtuaalimaailmassa näkee muun muassa käsien liikkeet tai kuinka ylettyy esimerkiksi varaston hyllylle. Virtuaalimaailma tarjoaa mahdollisuuden nähdä myös mm. mitä katselmoitavan tuotteen ikkunoista näkee ulospäin, kuin olisi ”todellisessa” tilanteessa.

Miksi tämä on tärkeä osa tuotekehitystä?

Virtuaalisessa katselmuksessa asiakas voi helposti nähdä, pitääkö jotain vielä muuttaa ja toimiiko kaikki niin kuin pitäisi, jo ennen prototyyppivaihetta. Ensimmäinen katselmointi voidaan tehdä siis hyvin pienillä kustannuksilla virtuaalimaailmassa, ilman kallista prototyypin valmistamista.

Olemme käyttäneet tätä menetelmää esimerkiksi rakennustelineiden suunnittelussa sekä robotiikan suunnittelussa, jossa on koteloituja rakenteita.

Näin helposti se tapahtuu

  • Jos et ole jo valmiiksi asiakkaamme, ota yhteyttä niin sovitaan katselmus.
  • Katselmuksesta sopimisen jälkeen lähetä tuotteesi malli meille.
  • Tule toimistollemme. Laita VR-lasit päähän ja aloita katselmointi.

Miksi virtuaalinen showroom Bestdanilta?

Meillä suunniteltuihin tuotteisiin kuuluu katselmointi virtuaalihuoneessa, jossa näet tuotteen todellisessa koossa, halutussa ympäristössä ja käsinkosketeltavan aitona. Virtuaalihuoneessa saat paremman käsityksen mittasuhteista ja miten mahtuu kulkemaan tai toimimaan suunnitellussa tilassa tai tuotteen ympärillä.

Virtuaalimaailmassa vain taivas on rajana. Siellä pystytään luomaan olosuhteet aina auringon liikkeistä lähtien. Virtuaalinen maailma avaa katselmuksenkin aivan uudelle tasolle. Pyydä tarjousta virtuaalisesta showroomista!