Virtuaalinen showroom

Virtuaalinen showroom tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkastella omaa tuotettasi virtuaalimaailmassa. Tarjoamme asiakkaillemme tuotannon osana sekä myös vuokrattavana palveluna virtuaalista showroomia. Kyseessä on virtuaalinen katselmuskokemus, jossa asiakkaan tuotteen katselmus suoritetaan virtuaalimaailmassa. Palvelulla pystytään todentamaan edullisesti tärkeät asiat ja tuotteen toimivuus jo ennen prototyypin valmistusta.

Edullinen ja erinomainen katselmus omalle tuotteelle

Virtuaalinen showroom tai virtuaalinen katselmuskokemus, mikä se on? Lyhyesti sanottuna se on oman tuotteen katselmus virtuaalimaailmassa.

Usein ongelmana on se, että mallinettavan tuotteen yksityiskohdat sekä käytettävyyden testaaminen on hankalaa tietokoneruudulta tai -näytöltä, koska mallikuva on noin kämmenen kokoinen. VR-laseilla ja -järjestelmällä (virtual reality) pystymme luomaan virtuaalisen huoneen tai maailman, johon voidaan tiputtaa joko meidän suunnittelemamme malli tai asiakkaan oma malli. Virtuaalinen showroom siis helpottaa uuden tuotteen testaamista.

Virtuaalinen showroom on erinomainen keino testata tuotetta ennen sen valmistusta. Virtuaalimaailmassa psytytään testaaman tuotteen ominaisuuksia erilaisissa olosuhteissa. Laadukas virtuaalinen showroom auttaa tuotteen testaamisessa.
Virtuaalinen showroom tarjoaa mahdollisuuden testata tuotetta virtuaalimaailmassa.

Kuinka virtuaalinen showroom toimii?

Virtuaalinen showroom toimii VR-lasien avulla. Voit tarkastella erilaisia kohteita digitaalisesti luodussa ympäristössä.

Asiakas asettaa virtuaalilasit päähänsä, jonka jälkeen hän pystyy siirtymään todellisessa koossa olevaan virtuaalimaailmaan. Näin asiakas näkee oman mallinsa todellisen oloisena ja kokoisena, sekä pystyy tutkimaan ja vaikka kiertämään tuotteen ympärillä.

Virtuaalimaailmassa näkee muun muassa käsien liikkeet tai kuinka ylettyy esimerkiksi varaston hyllylle. Virtuaalinen showroom tarjoaa mahdollisuuden nähdä myös mm. mitä katselmoitavan tuotteen ikkunoista näkee ulospäin, kuin olisi ”todellisessa” tilanteessa.

Miksi tämä on tärkeä osa tuotekehitystä?

Virtuaalinen showroom tarjoaa asiakkaalle helpon tavan nähdä, pitääkö jotain vielä muuttaa ja toimiiko kaikki niin kuin pitäisi, jo ennen prototyyppivaihetta. Ensimmäinen katselmointi voidaan tehdä siis hyvin pienillä kustannuksilla virtuaalisessa showroomissa, ilman kallista prototyypin valmistamista.

Olemme käyttäneet tätä menetelmää esimerkiksi rakennustelineiden suunnittelussa sekä robotiikan suunnittelussa, jossa on koteloituja rakenteita.

Näin helposti virtuaalinen showroom voidaan luoda

  • Jos et ole jo valmiiksi asiakkaamme, ota yhteyttä niin sovitaan katselmus.
  • Katselmuksesta sopimisen jälkeen lähetä tuotteesi malli meille.
  • Tule toimistollemme. Laita VR-lasit päähän ja aloita katselmointi.

Miksi hankkia virtuaalinen showroom Bestdanilta?

Virtuaalinen showroom on palvelu, joka kannattaa hankkia Bestdanilta, koska meillä on kattava kokemus palvelusta monen vuoden ajalta. Tunnemme erilaiset alat ja tarpeet. Meillä suunniteltuihin tuotteisiin kuuluu katselmointi virtuaalisessa showroomissa, jossa näet tuotteen todellisessa koossa, halutussa ympäristössä ja käsinkosketeltavan aitona. Virtuaalinen showroom antaa paremman käsityksen mittasuhteista ja miten mahtuu kulkemaan tai toimimaan suunnitellussa tilassa tai tuotteen ympärillä. Meiltä onnistuu myös fyysisten prototyyppien valmistus!

Virtuaalimaailmassa vain taivas on rajana. Siellä pystytään luomaan olosuhteet aina auringon liikkeistä lähtien. Virtuaalinen maailma avaa katselmuksenkin aivan uudelle tasolle. Pyydä tarjous, niin luodaan käyttöösi virtuaalinen showroom!